A DÖK élete

Elnökválasztás


Októberben megtartottuk a diákönkormányzati elnökválasztást, melyen Rácz Petra 11/B, Németh Dávid és  Ecsedi Réka 8/B osztályos tanulók vettek részt. A szavazást Petra nyerte, aki színes személyiségével tervezi tovább fejleszteni a már megkezdett munkát iskolánkban.Megkérdeztük Petrát, hogy mik a tervei a választás után?
Így válaszolt:
“Szeretném a szürke hétköznapokat változatos programokkal és újításokkal színessé tenni. Mivel a leköszönő elnöktől összetartó csapatot örököltem, nem lesz nehéz dolgom. Ezt a precíz és odaadó munkát kívánom folytatni, egy kreatív, az iskoláért tenni akaró csapattal.”

Svetits "After"


Mi is lehetne méltóbb lezárása egy kampány időszaknak, mint egy  fergeteges táncos rendezvény. A diákönkormányzat lelkes csapata a buli és a szórakozás kombinációjával keltette életre  november 13-án a már hagyománnyá vált "Svetits aftert", új elnökünk, Rácz Petra megválasztásának alkalmából.
A programok sokszínűségénél csak a hangulat volt fantasztikusabb. A tornaterem berendezése, a díszítések és a füstgép, csak növelte a hangulatot. Volt rocksulis koncert, szkanderverseny és mindenki kedvence, a just dance. A rengeteg táncolás és közös játék sok energiát követelt, ezért a chipsek hada segítette a bulizni vágyókat újra feltöltődni. Ez a program pedig összehozta a gimi kicsinyeit is nagyjait. Ha esetleg nem voltál részese, ne aggódj, sok programot tervezünk még erre az évre. Emellett köszönjük az osztályok hozzájárulását és a lelkes dököseink munkáját."

Bordosi Gergő 10/B

 ITT AZ ADVENT!

Mi melegítené fel hitünk mellett még inkább a szívünket a fagyos téli napokon?
Egy bögre forró tea!
A DÖK idén is elhozza nektek a közös teázás és sütizés élményét, ezért mindenkit nagy szeretettel és sütik sokaságával várunk a koli aulában az adott időpontokban:
• 7-8. évfolyam- december 5.
• 9-10. évfolyam- december 12.
• 11-12. évfolyam- december 19.
Ne féljetek! Ez még csak a kezdet! Ha úgy érzed, hogy segíteni szeretnél, vagy akár csak hozzájarulni a munkánkhoz, akkor ezt könnyedén megteheted! A DÖK-perselyek csak rátok várnak. Légy részese te is a változásnak!
Ha nem akartok lemaradni a további programjainkról, kövessetek minket az elérhetőségeinken: Instagram- @svet.itsdok

 

2023. december 02.