Hírek

2023/06/09 • 6 órája frissítve

Versenyeredmény fizikából

A Jedlik Ányos Országos Fizikaverseny döntőjén Kádár Zoárd 7.A  osztályos tanuló V. , Bányai Zoltán 7.B osztályos tanuló VII. helyezést ért el.
Gratulálunk az eredményhez!
Felkészítő tanáruk Jászai Gyöngyvér

 

2023/06/06 • 2 napja frissítve

Megemlékezés

Egy test a mi hazánk, eleven valami!
Nem lehet azt csak úgy vagdalni, toldani.
Babits Mihály: Áldás a magyarra /részlet/
A trianoni békediktátum 103. évfordulóján a gimnázium diáksága megemlékezett az anyaországtól elcsatolt területekről, színmagyar közösségek határon kívülre kerüléséről és a magyarság egyik legnagyobb tragédiájáról.
kisfilm >>

2023/06/06 • 2 napja frissítve

Általános iskolai versenyeredmények

Medve Szabadtéri
Matematika Csapatversenyen
ARANY MINŐSÍTÉST szerzett
Schmidt Adrienn (6.c) és Katona Hanga (6.c)

Szigeti Hanna és Szakály Anna (5.c)
A „HELLO USA”
Országos angol nyelvi levelezős versenyen
Kids korcsoportban
4. helyezést ért el.

A „Magyarok az informatikában”
vármegyei informatika versenyen
Kalmár Imre 5.a 20.
Deák Martin Ádám 5.b 12.
Nagy Dávid Marcell 5.b 63.helyezést ért el.

2023/06/06 • 3 napja frissítve

National Geographic Magyarország pályázati eredmény

Csete-Czinege Dániel 6. c osztályos diákunk alkotása, amelyet a National Geographic Magyarország pályázatára készített, különdíjas lett s így kiállították a Művészetek Palotájában.
Örömmel gratulálunk!

 

2023/06/06 • 3 napja frissítve

A Notre Dame Pódium újabb sikere

Derecskén, a hétvégén került megrendezésre a 10. Színházi Olimpia keretében, a IX. Kótsi Patkó János Minősítő Diákszínjátszó Fesztivál. Diákszínjátszóink közönségsikert aratott, a zsűri által is magas színvonalúnak értékelt produkciója, a Párisz almája ezüst minősítést kapott.
Gratulálunk a Notre Dame Pódium tagjainak! Felkészítő tanáruk: Farkasné Bakai Barbara

2023/06/01

Kirándulás Olaszországban

A Svetits Gimnázium olaszos tanulói közül 27-en voltak idén észak Olaszországban tanulmányi kiránduláson május 22-25-ig. Szállásunk a tengerparti Bibione városában volt, ahová buszunkkal hétfő délután érkeztünk. Aznap megálltunk a híres Miramare kastélynál, és ehettünk az óriás fánkokból is. Második napunkon az utazás fáradalmait pihentük ki a tengerben megmártózva, majd délután Portogruaro városába látogattunk el. Nem maradhatott el az utánozhatatlan olasz pizzák, tészták és desszertek megkóstolása sem.

2023/05/31

Jótékonysági futóversenyeredmények

Orosz Orsolya 7.B osztályos tanuló a 8.Jótékonysági Tündérfutáson 3,5 km-en abszolút női II.helyezést, a IX. Hajrá Futás Nagyerdei Jótékonysági futóverseny II.fordulóján III.helyezést ért el. Szívből gratulálunk eredményeihez!

2023/05/29

Notre Dame Pódium

A Festum Varadinum keretében a nagyváradi várban majd Biharkeresztesen lépett fel gimnáziumunk színjátszó társulata.
Remek színjátékkal vidámságot hoztak a biharkeresztesi nézők szívébe. William Shakespeare : Sok hűhó semmiért című darabját utoljára játszotta a Notre Dame Pódium.
A szervezők lelkes és áldozatos munkája tette lehetővé, hogy iskolánk falai közül kilépve újra megmutathatták tehetségüket a diákszínjátszóink ezen a csodálatos napon.

2023/05/26

Kreatív Műveltségi Vetélkedő

A Katolikus Pedagógiai Intézet által meghirdetett Kreatív Műveltségi Vetélkedő 

II. fordulójában 13. helyezést ért el iskolánk háromfős csapata: Fekete Dorottya, Fülöp Eszter és Szilágyi Fanni  (9.A). Diákjaink az ország 132 csapata között álltak helyt  kreatív, lelkes és kitartó munkájukkal. 

Felkészítő tanár: Szemán Anikó 

2023/05/23

Országos Angol Tanulmányi Verseny döntő

Sana Márk Richárd 7.B osztályos tanulónk 7. helyezést ért el a hétvégén Békéscsabán megrendezésre került Országos Angol Tanulmányi Verseny döntőjében, ahová az első forduló után több, mint 2700 a második forduló után pedig 176 diák közül válogatták be az ország legjobb 26 versenyzője közé. Szívből gratulálunk! Felkészítő tanára Szurmai Tamás tanár úr volt. 

2023/05/23

XII. Tisza Triatlon OB versenyeredmény

Pusztai Dóra 9.A osztályos tanulónk a XXXII. Tisza Triatlon OB -n egyéniben korcsoportos 1. helyezést, felnőttek között III.helyezést, csapatban I. helyezést ért el. Szívből gratulálunk! További sportsikereket kívánunk!

2023/05/23

Fuvolás Kamarazenei Találkozó

A Berettyóújfaluban megrendezett  2. Fuvolás Kamarazenei Találkozón  Rácz Julianna (11.B) Duó kategóriában  4.korcsoport)
Arany minősítést szerzett.

Büszkék vagyunk lelkes hangszeresünkre!

2023/05/23

Májusi versenyeredmények az általános iskolában

Szabó Hanna 4.a
az MTMSZ Magyar Bajnokságán csapatával
Fantasy formáció gyerek kategóriában
I. helyezést ért el.

Endi Ábel 4.a
Bozsik Torna rendezvényen
Kiemelkedő játékos
címet érdemelt ki.

Grünwald Bella 2.c
A III. Nemzetközi "Zongoramesék" Online Zongoraversenyén 2. korcsoportban
 Ezüst díjat kapott.

Grünwald Bella, Navratil Zoé 2. c
A Szabadidősport Országos Bajnokságon
II. helyezést értek el.
(Csömör, 2023.május 6.)

Gratulálunk nekik!

2023/05/22

Táncbemutató

A Svetits 9. osztályos tanulói, hozzátartozói, valamint tanárai gyűltek össze május 19-én délután az évfolyam hagyományos évzáró táncbemutatójára. A diákok a tanév során megtanult standard és latin táncokat mutatták be a közönségnek. Láthattunk angol és bécsi keringőt, valamint szambát, rumbát és cha-cha-chát is. A bemutató végén a tanulók felkérték hozzátartozóikat egy keringőre, a táncos fiúk pedig egy szál rózsával köszönték meg a lányok közreműködését. A táncokat Szurmai Tamás tanár úr tanította be.

2023/05/18

EB válogatott focistánk

Hornyák Csaba 10. B osztályos diákunkat beválogatták a labdarugó nemzeti csapatba, az U17-es EB-keretbe. 

tovább >>

Gratulálunk neki és büszkék vagyunk rá!

 

2023/05/16

HortobágyON döntős eredmény

Kovács Tibor 7. A osztályos tanuló a HortobágyON természetismereti verseny országos döntőjén 3. helyezést ért el. Eredményéhez gratulálunk! Kívánunk továbbra is elkötelezettséget a természet szeretete iránt!

 Felkészítő tanára: Dr. Kókainé Varga Beatrix

2023/05/16

Élményfestés felhívás

Élményfestő foglalkozásaink olyan népszerűek lettek, hogy legutóbbi témánkat három csoportban is megfestettük, összesen 26 tanulóval.
Az egyedi naplementés elefántos sziluett képek anyák napi ajándékként készültek. Vannak akik visszatérő festők és vannak olyanok is akik még csak most találkoztak az alkotás ezen formájával.
Ebben az évben már csak egyetlen alkalommal találkozunk, június 16-án pénteken.
Mindenkit szeretettel vár Szabó Tímea és F. Bakai Barbara tanárnő.

2023/05/15

Köszönjük, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával támogatják oktató-nevelő munkánkat!

Svetits Alapítvány adószáma: 18997233-1-09

Kedves Támogatóink! A 2021. évi 1%-os felajánlásokból 2 040 315 Ft érkezett alapítványunk számlájára. Ez az összeg és adományozóink nagylelkű befizetései tették lehetővé a rászoruló diákok támogatása mellett iskolánk szélessávú internet hálózatának és IKT eszközeinek fejlesztését. Óvodánkról és általános iskolánkról készült promóciós videóink is alapítványi támogatással készülhettek el (gimnáziumi film is lesz), játszóudvarunk fejlesztése is így valósulhatott meg.

2023/05/14

Első hely a tornászbajnokságon

Országos Vidékbajnokság serdülő egyéni összetett bajnok lett Kovács Ármin (7.b).
Csapatban pedig másodikok lettek a Bp Honvéd színeiben.
Gratulálunk!

2023/05/10

Kihívás vagy probléma?

Életünk során számtalan nehézséggel találkozhatunk, melyekre tekinthetünk izgalmas, kreativitásunkat, belső erőforrásainkat aktiváló kihívásként, lehetőségként vagy elkerülendő energiacsapdaként, bosszantó problémaként. A Boldogasszony Iskolanővérek rendjét alapító Terézia anya nyomán a pozitív hozzáállás, a nyitottság fontosságára hívták föl figyelmünket Terézia anya mai szerzetesei őszinte tanúságtételükkel és az izgalmas feladványokkal.

2023/05/10

Terézia anya nap az általános iskolában

A Terézia anya karizmáihoz igazodó Challenge-re érkezett pályamunkákat, megoldásokat egy független zsűri bírálta. A legkiemelkedőbbek jutalomban részesültek, sőt meg is tekinthettük őket. Az iskolanővérek még bábelőadással is készültek az 1-2. évfolyamosok számára. A habos kakaó és fonott kalács most se maradhatott el. Diákjaink jóllakottan, vidáman folytathatták napjukat.

 

2023/05/05

Lelkes részvétel elsősegélynyújtó versenyen

A Magyar Vöröskereszt által szervezett 51. Országos Elsősegélynyújtó Verseny Területi fordulóján iskolán diákcsapata (Csete-Czinege Luca, Babály Dániel, Nagy Vera, Filipinyi-Tóth Zete, Kovács Tibor) III.helyezést,
tanári csapata (Bodnár Margit, Tóth Anna, Balázs Anita, Sipos Nóra, Baranya Csaba) I.helyezést ért el.
Felkészítő tanár Bodnár Margit tanárnő. A tanári csapat a megyei döntőbe jutott.
Gratulálunk mindkét csapatnak!

2023/05/04

Angol nyelvi sikerek

A debreceni Huszár Gál Gimnázium által 10-11. évfolyamos tanulók számára szervezett angol nyelvi versenyen Kuhn Veronika (10.B) 1., Deák Kevin (10.B) 2., Ferge Vivien Rita (10.B) 3., Ladosenszki Ádám (10.B) és Csobán Nikolett (11.B) 5. helyezést ért el.
Gratulálunk!
Felkészítő tanáraik: Lukács Katalin és Dénesiné Zabó Judit

2023/05/02

A Notre Dame Pódium színjátszóinak újabb sikere

A Notre Dame Pódium színjátszói szombaton Hajdúnánáson mutathatták be Sárkány és papucs című darabjukat a Kéky Lajos Városi Művelődési Központban. A Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó és Fesztivál regionális válogatóján  BRONZ minősítést értek el.
Felkészítő tanáruk: Farkasné Bakai Barbara 

2023/05/01

Merjünk nagyot álmodni!

Ferenc pápa így lelkesített bennünket - gimnazistáink lelkes csapata sok-sok magyar fiatallal együtt találkozott vele a Sportarénában! Megerősödtünk benne, hogy Jézus meghallgat, hisz bennünk, tudja, hogyan hozza elő belőlünk a legjobbat. És mindig arra hív, hogy csapatjátékosok legyünk, alkossunk közösséget!

2023/04/27

Alumni Program

A Magyar Tudományos Akadémia Középiskolai Alumni Program keretén belül a 9.A osztály több tanulója csapatversenyen és egyéni versenyen vett részt a tanév során. A programsorozat végén a MTA tagjai előadásokat tartottak az iskolákban. A Svetitsbe Dr. Papp Ferenc a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának kutatója a 11- 12.-es diákoknak tartott rendhagyó biológia órát az idegrendszer működésével kapcsolatban. A 9. évfolyamosok Dr. Béres Viktória ökológus előadását hallhatták az algák jelentőségéről és károkozásairól. Köszönjük az értékes előadásokat!

2023/04/27

Párizsi élmények

Iskolánk francia nyelvet tanuló diákjainak lehetőségük nyílt március végén Párizsba utazni egy többnapos tanulmányi kirándulásra, mely során megismerkedhettek a francia kultúrával, sétálhattak a világ egyik leghíresebb sugárútján, a Champs-Élysées-n, sétahajós kiránduláson csodálhatták meg a francia főváros nevezetességeit a Szajnáról, valamint meglátogathattak többek között olyan nevezetességeket, mint az Eiffel-torony, a Musée d'Orsay, a Louvre, vagy a Notre Dame.

2023/04/27

Gimnazistáink örvendetes áprilisi sporteredményei

Torna Diákolimpia „A” kategória Országos Döntőjén III. korcsoport egyéni összetettben Kovács Ármin 7.B osztályos tanuló II. helyet ért el

IX. BÚI Duatlon OB-n - Mix váltócsapat tagjaként Pusztai Dóra 9.A osztályos tanuló abszolút II. helyet ért el

A Tura Ring Sportegyesület által szervezett Tura Ring Autós Kupán Szűcs István Márk 7.B osztályos tanuló Junior kategóriában I.helyezést ért el

A Tollaslabda Diákolimpia Megyei Döntőjén Molnár Levente 7.A osztályos diákunk II. helyezést ért el Ezzel az országos döntőbe jutott!

Gratulálunk!

2023/04/26

Biológia versenyeredmény

Kovács Tibor 7.A osztályos tanuló az Országos Herman Ottó Biológia Tanulmányi Verseny vármegyei fordulójában 3. helyezést ért el. Eredményéhez gratulálunk!
Felkészítő tanára: Dr. Kókainé Varga Beatrix tanárnő

2023/04/25

OKTV döntős eredmény

Dancs Dorka Sára 12.B osztályos tanulónk az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV)  döntőjében francia nyelvből 16.helyezett lett .
Felkészítő tanára Rozsosné Varga Borbála tanárnő.
A szép eredményhez szeretettel gratulálunk!

2023/04/25

Csapatunk a "Megyénk kincsei" vetélkedőn

A vármegye önkormányzata által meghirdetett "Megyénk kincsei" vetélkedő általános iskolai döntőjén iskolánk csapata, a Svetits lovagjai 5. helyezést ért el.
Csapat tagjai: Gombácsi Tamás, Bocskay Áron, Kristóf Zsombor és Szecsődi Ádám
Felkészítő tanár: Sipos Nóra
Gratulálunk!

2023/04/22

Tóth Árpád közöttünk

Berényi Rebeka 10.A osztályos tanulónk a Tóth Árpád Gimnázium által rendezett nemzetközi középiskolai versmondó versenyen különdíjat nyert.

Gratulálunk a remek teljesítményhez!

2023/04/20

Szívből gratulálunk hangszereseink sikeréhez!

A X. Országos Zenekari Versenyen Ifjúsági fúvószenekar kategóriában I. díjat nyert a Debreceni Zenede Ifjúsági Fúvószenekara, melynek tagjai: Ferge Vivien 10.B, Rácz Julianna 11.B és Steiger Máté 11.B osztályos tanuló.

2023/04/20

Népzenei versenyeredmény

Köblös Diána 4.b osztályos tanuló a IX. Országos Népzenei Versenyen
„Járdányi Pál Emlékére” a Kispendely Énekegyüttes tagjaként
II. korcsoport énekegyüttes kategóriában és
II. korcsport szólóének kategóriában
I. helyezést ért el.
Gratulálunk!

2023/04/16

Röplabda Diákolimpia országos döntő

A Svetits női csapata, csoportelsőként továbbjutva, kiváló játékkal a döntőbe jutott 20 csapatból 5. lett.
Gratulálunk a szuper csapatnak és edzőjüknek Nagyné Farkas Gyöngyvérnek!

2023/04/16

Siker vívó versenyen

2023.április 15-én és 16-án a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma Pécsen, a PTE-PEAC Vívószakosztály együttműködésével, a Katolikus Iskolák Diáksport Szövetsége támogatásával, rendezte meg a Magyar Katolikus Iskolák Vívó Bajnokságát.  Berényi Rebeka Anna 10.a osztályos tanuló , párbajtőr fegyvernemben kiemeltként jutott a döntőbe, melyet 15:7 –es tusaránnyal megnyert, így a versenyen első helyen végzett.

2023/04/16

Tavaszi túra a Zemplénben

A természetjáró szakkör tagjai az idei tanév utolsó túrájára indultak szombat reggel.
Az Országos Kéktúra Hollóháza – Nagy-Milic szakaszát teljesítették. A Kis-Milicen lévő Károlyi-kilátóból remek panoráma nyílt számukra a Hegyközre, a Zempléni-hegység északi részére, ill. a füzéri várra. Majd hosszan az országhatár mentén haladva leereszkedtek Pusztafaluba. A megtett távolság, a jelentős szintemelkedés, a tavaszi esőzések miatt helyenként patakmederré változott útvonal, az időjárási viszonyok mind izgalmas kihívássá tették a kirándulást.

2023/04/12

Lego robot eredmény

Kovács Zalán 6.b osztályos tanuló a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája által szervezett városi Lego szumó robot versenyen 3. helyezést ért el.
Felkészítő tanára: Molnárné Szücs Mónika
Gratulálunk!

2023/04/11

Boldog Terézia Challenge

Készen álltok egy kis kihívásra?
Idén Terézia anya készült nektek néhánnyal.
Részletek a plakáton!

ARE YOU READY?

2023/04/11

Diákszínjátszó találkozón bronz minősítést kaptunk

Lezajlott az Észak-Alföldi Regionális Diákszínjátszó Találkozó  debreceni fordulója. 2023. április 1-én két helyszínen hat előadást nézett meg a Jászay Tamásból és Kálloy Molnár Péterből álló zsűri.
BRONZ minősítés kapott iskolánk csapata, a Notre Dame Pódium, egy kategóriában versenyezve dráma tagozatos diákokkal.

Füzesi Júlia (10.B) a Sok hűhó semmiért c. előadásban nyújtott alakításáért a zsűri különdíjában részesült.
Rendező-csoportvezető: Farkasné Bakai Barbara
Gratulálunk minden fellépőnek és közreműködőnek.

2023/03/29

Svetitses sikerek a IX. Országos Népzenei Versenyen

A "Járdányi Pál Emlékére" szervezett versenyen népdalosaink kiváló eredményeket értek el:
Vojtkó Eszter (9.A) Szólóének kategória, III. korcsoport, III. hely

Szabó Blanka (8. B) Szólóének kategória, III. korcsoport
Magyarok Országos Gyűlésének különdíja

Sztancs Anna (10.B)
Szólóének kategória, III. korcsoport, II. hely

Mindannyian tagjai a Pendely Énekegyüttesnek, amely az Énekegyüttes kategóriában, a III. korcsoportban I. helyezést ért el.
Szeretettel gratulálunk!

2023/03/29

Óvodásaink a Víz Világnapján

A Víz Világnapja alkalmából a hét folyamán a gyerekek vizes szemléletformáló játékos előadásokon vettek részt a Fancsika Fans Egyesület szervezésében.

2023/03/28

Versenyeredmény latin nyelvből

Fekete Bernadett 9.A osztályos tanuló a Rákóczi Ferenc Országos Latin Fordítási Verseny  döntőjén 8.helyezést ért el. Felkészítő tanár: Erzsébet nővér.
Szeretettel gratulálunk!

2023/03/27

" HortobágyON" versenyeredmény

" HortobágyON" elnevezésű országos versenyen, 7-8. osztályosok kategóriájában Kovács Tibor 7.A osztályos diák a legeredményesebb 10 versenyző egyike lett. Így az országos döntőben folytatja a versenyzést. A verseny a Hortobágyi Nemzeti Park természeti, kulturális és néprajzi értékeinek ismeretéről szól.

Sok sikert kívánunk Tibinek a döntőben!

Felkészítő tanára: Dr. Kókainé Varga Beatrix

2023/03/23

Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Békési Áron (9. B) a Zrínyi Ilona Matematikaverseny vármegyei fordulóján 6. helyezést ért el. Egy kategóriában versenyezve matematika tagozatos diákokkal.
Tanára: Dr. Tóth Anna

Gratulálunk!

2023/03/23

Rendhagyó zeneóra

Rendhagyó “zeneórán” vehettek részt iskolánk felső tagozatos és gimnazista diákjai március 21-én a Filharmónia Magyarország szervezésében. A David Klezmer Quintet hangversenyén a sajátos hangzásvilágú klezmer műfajával ismerkedhettek meg a tanulók. A felszabadult, tüzes hangulatot a zsidó dalokból és az ezekhez szervesen kapcsolódó improvizatív szólókból álló vidám, show-elemeket sem nélkülöző műsorukkal érték el. A koncert zárószámába vidáman kapcsolódtak be bátrabb diákjaink is.

2023/03/22

Általános iskolásaink sikeres szereplései

Kovach Tímea (4.b)
a III. nemzetközi „Zongoramesék” Zongoraversenyen 3. korcsoportban ezüst díjat kapott.
Szabó Hanna (4.a)
a 2023. évi MTMSZ TAVASZI KUPÁN Fantasy formáció gyerek kategóriában csoportjával I. helyezést ért el.
Keczán Kornél (2.b)
a Hajdú-Bihar vármegyei Futsal tornasorozatban, csapatával az olasz focisuli U9-es korosztályában III. helyezést ért el.

Gratulálunk!

2023/03/21

Apák napja

Szent József napján az ovisok megköszöntötték az édesapákat, nagyapákat, dédapákat.

2023/03/18

Hála iskolámért

Iskolánk egykori diákja, Mallár Gabriella képzőművész, grafikus legújabb debreceni tárlata kapcsán készült interjújában a gimnáziumi éveiről is hálás szívvel emlékezett meg:
"A középiskola, a Svetits szintén óriási jelentőségű volt lelki, szellemi alakulásomra, majdnem mindent onnan hoztam, amiből máig gondolkodó és érző emberként táplálkozom. "

2023/03/15

Télbúcsúztató túra a Bükkben

Nemzeti ünnepünkön a barátságtalan időjárás dacára ötven lelkes természetjáró indult a mészkőhegység nevezetességeinek, szépségeinek felfedezésére. Körtúrájukon a Szeleta-barlang, a víznyelők, zsombolyok jelentőségével is megismerkedtek. A sár, a köd, a folyamatos eső, havas eső és havazás sem szegte kedvüket, az ébredező természet jeleit is meg-megcsodálták a komoly fizikai kihívások legyőzése mellett. A túra a tavaly újjáépített Zsófia-kilátóban ért véget.

2023/03/15

Gimnazistáink a márciusi ifjakra emlékeztek

Az idei tanévben a kilencedik évfolyam rendhagyó ünnepi megemlékezést szervezett a gimnáziumban. A Tavasz színei - a szabadság hangjai című rádiójáték versrészletek és a zenei betétek segítségével a márciusi ifjak forradalmi hangulatát ragadta meg, és közvetítette a hallgatók felé. A műsort Farkasné Bakai Barbara tanárnő állította össze. Hálásak vagyunk neki, valamint Kovács-Moldován Tekla tanárnőnek és Schaff Kálmánnak a segítségért, támogatásért. A képek a forgatáson készültek.

2023/03/15

ÉLményfestés beszámoló

A legutóbbi élményfestő foglalkozásunkon újra a holdfényes farkas témájú képet vettük elő. A felső tagozatosok mellett most a hetedikes gimnazisták is lelkesen csatlakoztak.
Áprilisban is vár minden kedves érdeklődőt Timi néni és Barbi néni

2023/03/14

Versmondók a gimnáziumban

Petőfi születésének 200. évfordulójára versmondó versenyt hirdettünk. Két kategóriában indultak versenyzőink, akik kiemelkedő tehetséggel, átéléssel adták elő szabadon választott versüket, lenyűgözve mind a zsűrit, mind a közönséget. A helyezések:

I. kategória
1. Szabó Blanka 8.B
Különdíjasok: Hortobágyi Csenge 8.A, Babály Dániel 8.A, Ecsedi Réka 7.B

2023/03/14

Karate versenyeredmény

Gyuricska Benedek (2.b) a karate I. korcsoportos diákolimpia  területi elődöntőjében III. helyezést ért el.

2023/03/11

Aranyéremeső a röplabda diákolimpián

A  röplabda amatőr diákolimpia V-VI. Lány és IV. Fiú megyei döntő aranyérmesei a SVETITS csapatai lettek!
Gratulálunk a  csapatoknak és edzőiknek, Nagyné Farkas Gyöngyvér tanárnőnek és F. Nagy Bencének!

2023/03/11

Élményfestés

Idén is folytatódnak a péntek délutánonként meghirdetett élményfestések. Februárban egy színes tukánt készíthettek el a résztvevők. Márciusban, a tizedik alkalmunkon pedig egy éjszakai farkas képe került ki a szorgos kis kezek ecsetei alól. Erre a jubileumi pillanatra koccintottunk és arra, hogy szeretett tanárnők, Szabó Tímea lett vármegyénk Női példaképe!
A nagy érdeklődésre való tekintettel a farkas képét újra megfestjük még március folyamán. Mindenkit szeretettel vár Szabó Tímea és Farkasné Bakai Barbara tanárnő!

2023/03/10

Sportsikerek az általános iskolában

Lukács Barbara (1.a) a debreceni városi egyéni Sakk Diákolimpián lány I. korcsoportban IV. helyezést ért el.

Gyöngyösi Dorián (1.a) a Miskolcon megrendezett Legendák Kupája Salamon József Kupa – U7 futball tornán a LEGJOBB JÁTÉKOS címet érdemelte ki.

Gratulálunk!

2023/03/09

Újabb sporteredmény

Vangel Benedek 7.B osztályos tanuló a Tiszaújvároson megrendezett Aquatlon, Észak-keleti regionális döntőn Korcsoportos egyéni 2. helyezést ért el. Szívből gratulálunk neki!

2023/03/05

"Sok hűhó semmiért" színielőadás képei

Iskolánk színjátszókörének, a Notre Dame Pódiumnak előadásában láthatta a közönség Shakespeare klasszikus vígjátékát. A darab szereplői a gimnázium különböző évfolyamairól kerültek ki. A fergeteges előadást megálmodta és  színpadra állította Farkasné Babai Barbara.

2023/03/01

British Culture

A „British Culture” – vármegyei angol verseny második, döntő fordulójában Kuhn Veronika 10.B osztályos tanuló 1. helyezést ért el.
Szívből gratulálunk.
Felkészítő tanára: Lukács Katalin.

2023/03/01

Curie Kémia Emlékverseny

Kiss-Frankó Nóra (10.B) a Curie Kémia Emlékverseny területi fordulójába jutott. Felkészítő tanára: Dr. Tóth Anna

2023/02/28

1. hely karate versenyeken

Kárász Patrik (4.a)  1. helyezett lett a Kyokushin karate Midl Kupa Feltörekvő reménységek országos bajnoksága könnyű súly kategóriájában (DTKK SE) 2023. 02. 25. és a Kyokushin karate Mikulás kupa Meghívásos nemzetközi bajnokság könnyű súly kategóriában  (DTKK SE) 2022. 12. 03. is. Gratulálunk!

2023/02/24

A kommunizmus áldozataira emlékeztünk

A kommunizmus áldozatainak emléknapján Lénárd Ödön piarista szerzetes megpróbáltatásait és a Krisztusba vetett hitét ismerhettük meg. Mély meggyőződése átsegítette azon a 18 fogságban töltött éven, ami a magyar katolikus papok közt a leghosszabb letöltendő időnek számított. Az emberi jogok és az igazságosság melletti kiállása példaértékű a szocialista Magyarország azon korszakában, ezzel is sarkallva a következő generációkat az elnyomással és törvénytelenséggel való szembenállásra .

 

2023/02/24

Szavalóverseny

Peák Villő 5.a A XVI. alkalommal megrendezett Egyházmegyei Szavalóversenyen Különdíjban részesült.

2023/02/24

Szavalóverseny

Perényi Zsófia 2.b A XVI. alkalommal megrendezett Egyházmegyei Szavalóversenyen Különdíjban részesült.

2023/02/22

The Royal Family angol verseny

A "The Royal Family" című országos angol nyelvi projektversenyen Bazsó Levente, Kelemen Péter,
Pető Jonatán, és Szabó Dorka 4.b osztályos tanulók 4. helyezést értek el.

Bálint Johanna, Lassú Dávid, Nagy Dávid, Szász Kristóf 5. b osztályos tanulók 5. helyezést értek el.

Gratulálunk!

2023/02/22

Fiú röpiseink sikere

Az V-VI. korcsoportos fiú amatőr röplabda diákolimpia városi banokságában a Svetits csapata III. helyezést ért el. Gratulálunk a csapatnak és edzőjüknek, F. Nagy Bencének.

2023/02/11

“Azért teremtettünk, hogy szeressünk”

A debreceni születésű és egykoron Svetitsben érettségizett Fahidi Éva megható vallomását hallgathatta a gimnázium diáksága. Gyermekkorának emlékei, az auschwitzi haláltáborban szerzett tapasztalatai és a ma diákjainak adott tanácsai sarkalljanak bennünket arra, hogy egy szeretteljesebb és békésebb világot adjunk tovább a jövő generációinak.

 

2023/02/10

Gimnazistáink sikere az angol kultúrtörténeti versenyen

Kuhn Veronika (10.B), Mátyásföldi Maja (9.B) és Berényi Rebeka Anna (10.A) a „British Culture” vármegyei angol kultúrtörténeti verseny II. fordulójába jutott.

Felkészítő tanáraik: Lukács Katalin és Szurmai Tamás

2023/02/08

Párbajtőr versenyeredmény

Berényi Rebeka (10. A) csapatával első helyezést ért el  a kadet országos női párbajtőr versenyen!  Gratulálunk!

2023/02/07

Örvendetes sporteredmény

A Debreceni Sportiskola (DSI) az év női utánpótlás sportolójának választotta Pusztai Dóra triatlonost, aki iskolánk 9.A osztályos tanulója. Továbbá ifjúsági korosztályban is ő lett a 2022 Év sportolója Triatlon kategóriában. Szívből gratulálunk eredményeihez!

2023/02/05

Színezd ki a világot, amerre jársz!

Az általános iskola tanulói is együtt ünnepeltek a nővérekkel, bepillantást nyerhettek életükbe, hivatásuk szépségeibe és kihívásaiba: 
“Egy apró pötty, vidám tarka pont legyél,
Színezd ki a világot, amerre jársz!
Egy apró pötty, s hidd el minden szürke színben
a terád váró Jézusra találsz.
Piros, ha szeretsz minden embert,
Zöld, ha béke van veled,
Sárga, hogyha türelmes vagy,
Rózsaszín, ha szelíd a szíved,
Kék, ha messzire tudsz nézni
Szép fehér, ha belül tiszta vagy.
Akármilyen szürke minden körülötted,

2023/02/03

A szerzetesi lét megismerése

Gyertyaszentelő Boldogasszonyunk ünnepén a gimnázium ifjúsága bepillantást nyerhetett a szerzetesi lét és hivatástudat világába. A Luca nővér vezette reggeli alkalom során játékos módon ismerhettük meg, hogy milyen egy szerzetesi közösség részeként élni, milyen hivatástudattal rendelkeznek a nővérek, valamint, hogy mivel töltik szabadidejüket a tanórákon kívül. Isten gazdag áldása kísérje az Ő és az Egyház szentségének szentelt életeket.

2023/02/02

Biológia versenyeredmény

XV. Fodor József Országos Biológia Verseny 2. fordulójába jutott Kerékgyártó Rebeka 9. A osztályos tanuló.

További sikeres versenyzést kívánunk!

2023/01/31

Kreatív Műveltségi Vetélkedő

A Katolikus Pedagógiai Intézet által meghirdetett Kreatív Műveltségi Vetélkedő – Petőfi Sándor és kora csapatverseny II. fordulójába jutott Fekete Bernadett (9.A), Fülöp Eszter (9.A) és Szilágyi Fanni (9.A ). Gratulálunk, és lendületes versenyzést kívánunk nekik az újabb fordulóban is.
Felkészítő tanáruk: Szemán Anikó.
 

2023/01/31

Savaria történelemverseny

Berényi Rebeka és Baranya Luca a Savaria történelemverseny megyei fordulójába jutottak.
Felkészítő tanáruk: Csikós Dávid

2023/01/31

Bocskai kiállítás

A 6. évfolyamos diákok betekintést nyerhettek a 17. századi hajdú életmódba a Fórumban megrendezett Bocskai kiállítás keretében.

2023/01/26

Nemes Tihamér Országos Alkalmazói Tanulmányi Verseny

A Nemes Tihamér Országos Alkalmazói Tanulmányi Verseny II. fordulójába jutott gimnáziumunk négy tanulója:
Deák Kevin (10.B), Ferge Vivien (10.B), Füzesi Júlia (10.B) és Laczkó Levente (10.A).
Felkészítő tanáruk: Szűkné Iski Izolda.

2023/01/24

Francia OKTV eredmény

Dancs Dorka Sára, 12. B osztályos tanuló francia nyelvből bejutott az OKTV II. fordulójába. Felkészítő tanára Rozsosné Varga Borbála. 

Szívből gratulálunk és hasonlóan  sikeres szereplést kívánunk a második fordulóban is!

 

2023/01/18

Országos Angol Tanulmányi Verseny

Az OATV (Országos Angol Tanulmányi Verseny) II. fordulójába jutott gimnáziumunk öt tanulója:

  •  7. évfolyamosok közül Sana Márk (7.B). Felkészítő tanára: Szurmai Tamás.
  • a 8. évfolyamosok közül Csete-Czinege Luca, Sramkó Gyöngyvér (8.A), Nagy Zorka Bíborka és Grünwald Eszter (8.B). Felkészítő tanáruk: Lukács Katalin.
2023/01/17

Rúdtánc Debrecen versenyeredmény

A Rúdtánc Debrecen  által szervezett házibajnokságon  

  • Perényi Zsófia (2.b) II. helyezést, 
  • Balla Andrea (2. b)  III. helyezést ért el. 

 

2023/01/12

Tornász válogatott lett diákunk

Kovács Ármin, iskolánk 7. B osztályos tanulója, a DEAC tornaszakosztályának versenyzője ismét bekerült a serdülő-válogatott keretébe. A többéves, kiemelkedő edzésmunka meghozta gyümölcsét. Szívből gratulálunk és további sportsikereket kívánunk diákunknak!

2023/01/05

Óvodai nyílt nap

Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket játékközpontú óvodánk nyílt napjára: február 11-én (szombaton) 9 órára! Kisfilmünk segít addig is bepillantani ovisaink életébe!

tovább az ovis kisfilmre >>

 

2022/12/09

Szalagtűző

Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepén - az iskolanővéri hagyományokhoz híven - végzőseinkért imádkoztunk a szentmisén, melynek végén megkapták megáldott szalagjaikat.
Gimnáziumunk tizenegyedikes diákjai Tamási Áron Csalóka szivárvány című darabjával örvendeztették meg végzős társaikat szalagtűző ünnepükön. Lendületes, magával ragadó színpadi játékukkal a vidámság, az őszinteség, a hűség emberformáló erejét fogalmazták meg.

2022/12/07

"Ha ajándékot adsz, add a szíveddel!"

A legkisebb általános iskolások  a gimnázium hetedik évfolyamának műsorában gyönyörködhettek Szent Miklós püspök ünnepén. A gimnazisták a Rudolf, a piros orrú rénszarvas történetét vitték színpadra, az első három évfolyam legnagyobb örömére.

2022/12/05

Iskolába hívogató 2- Bogyó és Babóca

December 3-án újra szeretettel vártuk az óvodásokat  a második iskolába hívogató alkalmunkra.  Bogyó, Babóca és a többi zümmögő barát segítségével izgalmas feladatokon vehettek részt, mérhették össze erejüket, ügyességüket a gyerekek az állatok olimpiáján.

2022/12/04

United World Sport Kempo Federation versenyeredmény

Gyurcsik Dalma 7. B. osztályos tanuló a hétvégén Szigetszentmiklóson a Spartan Kempo Debrecen versenyzőjeként UWSKF (United World Sport Kempo Federation) világversenyen vett részt, ezüst és bronzérem eredményekkel.

2022/11/30

A Pushkash bűvész család előadása

Kicsinyek és nagyok örömére varázslatos élményben volt részünk - Zaporizzsjából érkezett új ovisunk és gimisünk családja tettek csodát a Svetitsben - a sugárzó életöröm, jóság varázslatát! Köszönjük!

2022/11/13

Iskolába hívogató

November 12-én napsütésre és izgalmas napra ébredtek az iskolába készülő óvodások. Az “Iskolába hívogató” programok első napja keretében megtapasztalhatták milyen iskolásnak lenni a Svetitsben. Sokat játszottak, nagyon koncentráltak és jól szórakoztak a tanítók segítségével. A program vége miatt néhányan szomorúak voltak, de senki ne aggódjon, mert 2022.12.03-án 10h-kor ismét szeretettel várunk minden kedves leendő elsőst és szüleiket.

2022/11/09

Triál Magyar kupa dobogós eredméy

Bihari Balázs 8 B. osztályos tanulónk a szept.10-én megtartott Trial Magyar kupán 2. helyezést ért el  kadet kategóriában. Gratulálunk a szép eredményhez!

2022/10/15

Segítő kutyák

Óvodánkba ellátogattak a Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület "segítő" kutyái, gazdái és kutyás bemutatóval színesítették óvodásaink délelőttjét.
tovább a galériához >>

2022/07/18

Olimpiai Reménységek Viadala

A magyar válogatott csapat megnyerte a 2022-es”Olimpiai Reménységek Viadala” versenyt Plzeňben! Füzesi Anna (10.B) a junior korosztály abszolút 3. helyezettje lett.
Gratulálunk a fantasztikus teljesítményhez!

2022/06/15

Innovációs versenyen nyert diákunk

A 31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen (2021/2022-es tanév) Nagy Nimród 11.A osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Pályázatának címe: Összetett fénymikroszkóp megvilágító-rendszer fejlesztése
Konzulens: Jászai Gyöngyvér

2022/06/13

Sikerünk a Nemzeti Színház színháztörténeti vetélkedőjén

Iskolánk "Les alouettes" csapata a Nemzeti Színház színháztörténeti vetélkedőjének döntőjében 2. helyezést ért el. Az idei évben - kapcsolódva a "Tamási Áron 125 Emlékév"  rendezvényeihez -  Tamási Áron színpadi műveiből kellett felkészülniük a középiskolás diákoknak. A döntőbe a hat legeredményesebb csapat jutott, akik június 10-én a Nemzeti Színház Gobbi Hilda termében mérhették össze tudásukat.
A 2. helyezést elért csapat tagjai: Békési Borbála,  Dancs Dorka Sára, Homovics Petra és Szentesi Dávid (11.b). Felkészítő tanár : Dr. Subáné Dombóvári Erika

2022/06/13

Néptáncos döntős sikerek

A Gyermek Néptáncosok XV. Országos Szólótánc Fesztiváljának döntőjében

Hortobágyi Viola (6.c) és Hortobágyi Csenge (7.a) kiérdemelte a Pántlikás táncos címet.
Branda Henrik (5.c) Kisbokrétás címet nyert.
Bráde Bálint (6.a) párjával Különdíjban részesült.

2022/06/12

Siker a műveltségi vetélkedőn

Gimnáziumunk két diákja 'Mélykvíz' műveltségi vetélkedőn vett részt nagy sikerrel, melyet Fülöp atya vezetett. Ősszel láthatjuk majd a döntőt az EWTN Katolikus Világhálózat  műsorán.  A döntőbe a Svetits, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium és a Váci Piaristák csapatai jutottak be, gratulálunk kiváló játékosainknak: Füzesi Marcellnek és Pecze Zsombornak!

2022/06/12

Versenyeredmények kémiából

A Dr. Kónya Józsefné Emlékpályázat gimnáziumi kategóriájában 3. helyezést értek el Kiss-Frankó Nóra és Sztancs Anna 9.B osztályos diákok Mese id. Szántay Csabáról című pályázatukkal. Általános iskolás kategóriában 3. helyezést ért el Bordosi Gergő 8.B osztályos diák Hevesy György című pályázatával. Felkészítő tanár: dr. Tóth Anna

2022/06/02

Siker az Ökoskodó komplex vetélkedőn

Az "Ökoskodó komplex vetélkedő a fenntartható fejlődésért" elnevezésű versenyen I.helyezést ért el iskolánk csapata Csapattagok: Benefi Szintia, Benefi Andrienn, Hegedűs Luca és Bocskay Áron 7. B osztályos diákok. Felkészítő tanár: Sipos Nóra

 

2022/05/30

Fantasy Show világbajnoki ezüstérem

Szabó Hanna Nóra (3.a) 2022.05.25-29 között a horvátországi Pulában megrendezett Internation Dance Federation 20TH World Dance Championship Fantasy Show kategóriában formációban csapatával világbajnoki 2. helyezett lett.

2022/05/25

Győzelem az országos vitaversenyen

Füzesi Marcell 12.A osztályos diákunk újabb országos vitaversenyen ("NIT PRO és Kontra- Érvekkel elő") lett csapatával I. helyezett. Gratulálunk!

2022/05/24

"Grafitka nagy kalandja"

Rozsos Anna, 6.a osztályos tanulónak "Grafitka nagy kalandja" című írását beválasztották az Álmodik a világ című 2022. évi diák antológiába. Büszkék vagyunk a kis írónőre!

2022/05/14

"Nagyítóval és távcsővel a természetért" vetélkedőn diákjaink elsők lettek

Kádár Zoárd, Kovács Tibor és Szabó Máté 6.c osztályos tanulók a Hortobágyi Nemzeti Park és a Természettár által szervezett "NAGYÍTÓVAL ÉS TÁVCSŐVEL A TERMÉSZETÉRT" c. vetélkedő országos döntőjében  1.helyezést ért el.

Felkészítő tanáruk: Dr. Kókainé Varga Beatrix

Gratulálunk a szép eredményhez!

2022/05/14

OKTV döntős eredmény

Füzesi Marcell 12.A osztályos diákunk a történelem OKTV döntőjében 15. helyezett lett. A szép eredményhez szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárainak: Baranya Csaba ill. Erdős István tanár úrnak, Andrea nővérnek!

2022/05/14

Országos Sulivívó Találkozó

Budapesten került megrendezésre az V. Országos Sulivívó Találkozó, melynek iskolánk 4. évfolyamos tanulói is részesei lehettek, hiszen negyedikeseink testnevelés órájukba beépítve heti rendszerességgel sajátítják el a vívás alapjait. A program keretein belül a gyerekek ügyességi feladatokban bizonyították rátermettségüket, kitartásukat. Ötödik osztályban a tenisz fortélyaiba vezetik majd be diákjainkat hasonló módon a sportág edzői.

2022/05/13

Fuvolaverseny

Fuvolás Kamarazenei Találkozón duó kategóriában Rácz Julianna (10.B) arany minősítést kapott.

Gratulálunk!

2022/05/12

Latin nyelvi versenyeredmény

Fekete Bernadett (8.A) az Ábel Jenő Országos Latin Tanulmányi Verseny  döntőjén kiemelt dicséretben részesült.

Gratulálunk!

2022/05/12

Karate Diákolimpia sikerek

Uszkai Flóra 5.c osztályos tanuló a Karate Diakolimpia országos döntőjében küzdelemben 1. helyen, formagyakorlatban pedig 2. helyen végzett. Gratulálunk sikeréhez!

2022/05/11

Logikai verseny

Iskolánkban első alkalommal került megrendezésre az idén az osztályok közötti logikai verseny. A vetélkedőn az évfolyamok osztályonként három fős csapatokat állítottak ki, hogy összemérjék logikai képességeiket.

2022/05/11

Néptánc sikerek

Iskolánk négy tanulója (Hortobágyi Viola, Hortobágyi Csenge, Bráde Bálint, Branda Henrik) is bejutott a Gyermek Néptáncosok XV. Országos Szólótáncfesztiváljának   szarvasi döntőjébe.

2022/05/11

Hittanverseny eredmény

Szalontai Réka, 5.a osztályos tanulónk "Kincskeresés a Szent Család őrével" Országos Internetes Hittanversenyen II. helyezett lett.

2022/05/10

Alpha-tusa informatikaverseny

Az Alpha-tusa online vetélkedőn iskolánk 8. évfolyamos csapata (Almási Gergely 8.A, Békési Áron 8.B, Pettkó-Szandtner Ádám 8.A, Papp Ádám 8.B) a díjazottak közé került, tárgyjutalmat és meghívást kaptak az etikus hackerek Alpha-klubjába, virtuális programozói közösségébe. Felkészítő tanár: Szűkné Iski Izolda

2022/05/04

Elsősegélynyújtó szakköröseink ragyogó versenyeredménye

A Megyei Elsősegélynyújtó Verseny területi fordulóján 2. helyezést ért el iskolánk csapata, Rácz Olivér (8.A), Káplár Zsombor (8.A), Bordosi Gergő (8.B), Perge Anna (8.B) és Gulyás Sarolta (8.B).
Felkészítő tanáruk: Takácsné Bodnár Margit

2022/04/26

Szabadidős Lovasverseny

Laczkó Zsófia (6.c) Szabadidős Lovasversenyen Ügyességi kezdő kategóriában III. helyezett lett.

2022/04/19

Lovas verseny eredmény

Laczkó Zsófia (6.c)
Szabadidős Lovas verseny Ügyességi kezdő III. hely
2022.04.16.

2022/04/10

Röplabdásaink ezüstérmesek!

A diákolimpia országos döntőjében 2. helyezést ért el női röplabda csapatunk! Gratulálunk nekik és Nagyné Farkas Gyöngyvér tanárnőnek a fantasztikus eredményhez, lenyűgöző és csodálatos csapatjátékukhoz, küzdeni tudásukhoz! :):):)

további képek >>

2022/04/07

"Aranyeső" gregorián- és népdaléneklésben

Iskolánk énekesei és énekegyüttesei március 31-én részt vettek a XXI. "Rajeczky Benjamin" gregorián- és népdalének-, népi hangszeres versenyen.
A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban évente megrendezett országos minősítő versenyen  halmozták a kiváló eredményeket a svetitses diákok:

2022/04/06

Around the world döntő

Az „Around the World in English” – megyei angol verseny döntőjében Kuhn Veronika (9.B) 1. helyezést, Kerek Mercédesz (10.A) 4., Füzesi Júlia (9.B) 5., Pásztor Anna (10.A) és Figura Judit (10.A) megosztott 7. helyezést értek el. Felkészítő tanáruk Lukács Katalin volt. tovább >>

 

2022/02/28

Megyei első lett röplabda csapatunk

Röplabda amatőr diákolimpián megyei döntőt nyert a SVETITS csapata!

Sok sikert kívánunk az országos megmérettetéshez!

Gratulálunk nekik és edzőjüknek, Nagyné Farkas Gyöngyvér tanárnőnek!

2022/02/21

Válogatottként Franciaországban

Kókai Máté 12.B osztályos tanulónk az U19 jégkorong válogatott tagjaként Franciaországban játszott.

Gratulálunk kiváló teljesítményéhez!

2022/02/21

OKTV versenyeredmények

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) II. fordulójába jutott  
Erdei Zita (11.B) angol nyelvből
Füzesi Marcell (12.A) történelemből
Sztancs László (12.A) informatikából
Gratulálunk diákjainknak és felkészítő tanáraiknak: Lukács Katalin tanárnőnek, Baranya Csaba tanár úrnak és Szűkné Iski Izolda tanárnőnek!

2022/02/04

Vitaversenyen is sikeresek diákjaink!

Füzesi Marcell 12.A osztályos diákunk a Mathias Corvinus Collegium által megrendezett MCC Vitázz! Kárpát-medencei középiskolai vitaversenyen II. helyezett lett. Garulálunk!

2021/12/06

Sikerünk Nemzetközi Karate Bajnokságon

Kárász Luca (3.b)
I.K.O. Kyokushinkai Stílusszervezet Nemzetközi Kyokushin Karate Bajnokságon 
II. helyezést ért el.

Kárász Patrik (3.a)
III. helyezést ért el.

2021/06/28

Néptáncos sikerek

Így szerepeltek néptáncosaink a VII. Országos Tanulmányi Néptáncverseny döntőjében:

2021/05/28

Általános iskolásaink májusi versenyeken

Sana Márk (5.c) a London Bridge Országos Levelező Angol Verseny országos döntőjében IV. helyezést ért el.
Felkészítő tanára Fark Tímea volt.

Kinszel Adrienn (5.c) a Hajós Alfréd Kupa áprilisban megrendezett 2. fordulójában 100 m hátúszásban, 100 gyorsúszásban és 200 vegyes úszásban - egyéni csúccsal - aranyérmes lett.

2021/04/30

Kovács Ármin sikeres szereplése

Kovács Ármin (5.B ) az Országos Tornabajnokságon egyéni összetettben II. helyezést, a csapatbajnokságon I. helyezést ért el.

2021/04/16

Újabb versenyeredményünk

Kuhn Veronika (8.B) az Országos Angol Tanulmányi Verseny döntőjébe jutott. Felkészítő tanára Lukács Katalin.

2021/03/28

Márciusi versenyek

Ebben a hónapban négy gimnazistánk vett részt különböző megmérettetéseken.

2021/02/28

Bölcs-Ész

Molnár Dániel (12. A) szereplése a Pázmány Bölcs-Ész Országos Tanulmányi Versenyen 

2021/01/31

Január

Ebben a hónapban gimnáziumunk tanítványi közül ők vettek részt versenyeken:

Régebbi híreink