Galéria

A Svetits alapítóira emlékeztünk

Gimnáziumunk a keddi Svetits-napon a rendalapító Gerhardinger M. Terézia és az intézményt nagylelkű adománnyal létrehozó Svetits Mátyásra és nejére emlékezett. Szentmise után a Szent Efrém Férfikar játékos és lélekemelő koncertjén vehettünk részt. Ezt követően nővéreink és tanáraink az intézmény jeles történelmi helyszíneit, helyzeteit, meghatározó szereplőit elevenítették fel egy rendhagyó séta során.

12.B-s diákjaink bálja

„Az ünnep Isten ajándéka”
A 12.B osztály bálján végzős lányainkat és fiainkat ünnepeltük. 
Családtagok, barátok, pedagógusok, diáktársak együtt örültek tiszta, őszinte, méltóságteljes jelenlétüknek. Kísérje és erősítse őket ennek az estének békés, meghitt hangulata az előttük álló – nagy döntéseket érlelő – időszakban is.

Végzős bál 12. A

2023. október 27-én, pénteken lezajlott a 12. A osztály szalagavató bálja. Hagyományainkhoz híven most is a szépen feldíszített tornateremben zajlott a műsor. Zsuzsanna nővér megnyitó beszédet, Erdős István tanár úr pohárköszöntőt mondott. A bécsi keringőt és a rockit Szurmai Tamás tanár úr koreografálta. Fellépett Pauk Nóra klasszikus énekkel, a Pendely énekegyüttes népdalcsokorral. Családias hangulatú vacsora, tánc és osztálykisfilm zárta az eseményt

Kapcsolódó galériák