Óvoda

Óvoda hírkategória hírek

2023/10/23

Iskolába hívogató I.

Október 21-én szombaton lelkes óvodások és családtagjaik vették birtokba a tornatermet az első iskolába hívogató délelőttön. Kunyhóról kunyhóra járva, szorgos kezekkel jelenítették meg a három kismalac meséjét. tovább>>

2023/10/01

Terményáldás óvodánkban

Pompás őszi napsütésben áldotta meg óvodásaink gyümölcsből, zöldségből készített alkotásait Kálmán József atya. tovább >>

2023/06/09

A Búzaszem bábcsoport sikere

Óvodánk Búzaszem bábcsoportja a Hajdú - Bihar Vármegyei Bábfórumon, a Vojtina Bábszínházban, arany minősítést kapott előadásáért. Fésűs Éva: A hencidai aranyalma című mesét adták elő nagy sikerrel. A pillangó csoportos gyermekek felkészítő pedagógusai: Endi - Békési Zita, Farkasné Nagy Mária, Szanics Ildikó és Németh Norbert voltak.

Galériák

Iskolába hívogató II.

A mai napon az iskolába hívogatóban a gyerekek Bogyóval, Babócával és a többi rovarral részt vehettek az állatolimpián és kipróbálhatták mennyire ügyesek és sportosak.

Terményáldás óvodánkban

Pompás őszi napsütésben áldotta meg óvodásaink gyümölcsből, zöldségből készített alkotásait Kálmán József atya. A rövid ünnepséget követően számos népi játékkal ismerkedhettek meg óvodásaink. Remek kézműves foglalkozásokon próbálhatták ki ügyességüket.

Kapcsolódó galériák